Доставка

Цени и условия

 

Доставка: 

 

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт Експрес. Ако желаете може да бъде извършена и с куриерска фирма по ваше желание. За да проверите дали имате офис на Еконт Експрес във вашия град, моля посетете адреса на куриерската фирма - www.econt.com

Цени за доставка:

До офис на Еконт доставката до 1 кг. е 4,59 лв. без наложен платеж. При този вид доставка има такса по наложения платеж, която варира при различните куриерски фирми.

 

Таксата за транспорт до 1 кг е еднаква, поради тази причина при закупуване на различни продукти е по-изгодно да не се закупуват единични бройки.

 

   Безплатна доставка:

По договаряне. Важи за по-големи количества 

   
Срок за доставка:

Срока за доставка зависи от условията на куриерската фирма, с която ще бъде извършена достаквата. В някои случаи, поръчката може да се отложи, ако поръчаната стока я няма налична в момента за което ще бъдете уведомени.

   
Начин за плащане:
      В брой при доставка - стойността на заявката се заплаща в брой на служител на фирмата или фирмата превозвач в момента на доставката.


   Работно време:
     
      Понеделник - Неделя:  9.00 - 19.00 часа
     
      В случай на отказ от доставка, клиента е длъжен да уведоми нас своевременно. Ако пратката е вече изпратена, клиента поема транспортните разходи до населеното място, в което се намира, а ако желае да я върне, съответно и транспортните разходи по връщането й!

 

Разплащане с карта:

 

Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 (дни).