UA-166909003-1

Доставка и Плащане

Плащания

При поръчка на стока имате възможност да изберете един от следните начини на плащане:

- с наложен платeж при доставка от куриерска фирма : Еконт или Спиди

- по банков път /този начин на плащане е препоръчителен за стойности на поръчката над 200 лв без ДДС/;

• При наложен платеж - за стойност на поръчката до 150 лв без ДДС/за бизнес потребители а за граждани е 70 лв/ крайната цена на поръчката се заплаща в брой при получаване на стоката на служител на куриерската фирма. Като крайната цена се формира от – стойността на поръчката + прибавяне на такса от % върху общата цена, която се дължи за услугата наложен платеж и застраховка + стойността на доставката. Куриерът издава документ за заплатената сума и при подписване на придружителните документи, доставката се счита за извършена и поръчката изпълнена без забележки.

• При наложен платеж - за стойност на поръчката над  150 лв без ДДС /за бизнес потребители а за граждани е 70 лв/ цената на поръчката се заплаща в брой при получаване на стоката на служител на куриерската фирма. Куриерът издава документ за заплатената сума и при подписване на придружителните документи, доставката се счита за извършена и поръчката изпълнена без забележки.

Безконтактни  плащания

Бързо и лесно

С всички безконтактни кредитни и дебитни карти Mastercard, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, можете да плащате безконтактно чрез множество терминални устройства в целия свят, означени със символа за безконтактни плащания. Безконтактното плащане е съвременен, бърз и сигурен начин на плащане. Картата се доближава на 2-3 см до указаното място на терминалното устройство. Плащането се извършва за секунди и се потвърждава със светлинен и звуков сигнал от устройството.

При безконтактно плащане в България за сума до 100 лева не се изисква въвеждане на ПИН. Във всяка страна максималната сума за еднократно безконтактно плащане без въвеждане на ПИН е различна. При безконтактно плащане над тази минимална сума, ще се наложи да въведете Вашия ПИН.

ЗАБЕЛЕЖКА: Опцията безплатна доставка е невалидна ако в поръчката са включени стоки под 200 лв/за бизнес потребители а за граждани е 70 лв/

 

• При плащане по банков път се превежда сумата, посочена в поръчката на Клиента :


Плащането се извършва след обаждане на служител на"Алория" ЕООД и потвърждаване на наличността на заявените от Вас продукти. В основание на плащането се записва номера на поръчката /или на издадената от нас проформа фактура/ изпратена на посоченият от клиента e-mail и датата на полученото потвърждение на поръчката.

 

Доставки

  • Доставките на поръчаните стоки се извършват от куриерска фирма - Еконт или Спиди на адреса, посочен във Вашата поръчка. Минималната стойност на поръчка е 10.00 лв без ДДС.
  • Цената на доставката е за сметка на купувача за поръчки до 150.00 лв без ДДС./за бизнес потребители а за граждани е 70 лв/
  • При поръчка над 150.00 лв. без ДДС стойността на доставката е безплатна. /за бизнес потребители а за граждани е 70 лв/ При заявено желание от клиента за доставка с друга куриерска фирма, стйността на доставката се заплаща от клиента.
  • При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост. В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Алория" ЕООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на СПЕДИТОРА, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера.
  • Доставки не се извършват в почивните дни и официалните празници.
  • Документи, съпътстващи доставката на стоката: фактура с включен ДДС и ако има съпровождащи  продукта гаранционна карта и инструкция за експлоатация и декларация за съответствие.
  • Срок на доставка – обичайно 2 до 4 работни дни след получаване на поръчката, според местонахождението на купувача, за наличните стоки.


Ако бързаш и сумата е малка – плати безконтактно!