Доставка

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт Експрес или Спиди АД. За да проверите дали имате офиси на горепосочените куриерски фирми във вашия град, моля посетете он лайн адресите им - https://www.econt.com/ или https://www.speedy.bg/bg

Цени за доставка:

До офис на Еконт доставката до 1 кг. е 4,59 лв. без наложен платежа, а със Спиди 3,35лв. до 3 кг. При този вид доставка има такса по наложения платеж, която варира при различните куриерски фирми.

Таксата за транспорт до 1 кг е еднаква, поради тази причина при закупуване на различни продукти е по-изгодно да не се закупуват единични бройки.

Ексклузивно всички поръчки над 50лв. са с безплатна доставка до офис на Е-конт  или офис на Спиди !

Срок за доставка:

Срока за доставка зависи от условията на куриерската фирма, с която ще бъде извършена доставката. В някои случаи, поръчката може да се отложи, ако поръчаната стока я няма налична в момента, за което ще бъдете уведомени.

Начин за плащане:

В брой при доставка - стойността на заявката се заплаща в брой на служител на фирмата или фирмата превозвач в момента на доставката. При този вид доставка има такса по наложения платеж в размер на 1% .

Работно време:

Понеделник - Неделя: 9.00 - 19.00 часа

Ако звъните за информация или поръчка на посочените телефони и никой не вдига,това означава че в момента сме заети и ще ви бъде прозвънено по-късно.

В случай на отказ от доставка, клиента е длъжен да уведоми нас своевременно. Ако пратката е вече изпратена, клиента поема транспортните разходи до населеното място, в което се намира, а ако желае да я върне, съответно и транспортните разходи по връщането й!

Разплащане с карта:

Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 (дни).Разплащането с карта е по- изгодно тъй като не плащате за наложен платеж.